Currently @ menneske.org  ::  Compendium  ::  Business blog  ::  Personal blog  ::  Gallery  ::  by Svein-Magnus Sørensen

Logo
    Press any key to continue or any other key to quit...
Design & content
Telcontar 20©03[Previous entry: "Boring..."] [Archives] [Blog] [Next entry: "Transport Tycoon!"]

08 / 05 / 2002      "Italienere"
Posted @ 21:05 CET

I dag har det vært masse rare folk innom på jobb. Først var der en italiener som gikk rundt og bannet høylydt i flere timer på italiensk fordi han ikke klare å få en telefonautomat til å fungere. Det var nesten så det var fornøyelig å se på. En stund etter at han hadde forlatt så kom der en annen italiener innom. Han var veldig engasjert og hver gang jeg fortalte noe var han overlykkelig og roste meg opp i skyene for at jeg hadde peiling på alt mulig. Bortsett fra den halvparten av gangene hvor han avbrøt meg etter ei halv setning med at han ikke var interresert eller allerede visste det jeg prøvde å fortelle. Han fablet noe greier om at han hadde gratis frokost på Rica hoteller og fikk gratis båt-turer av TFDS, og skulle visstnok sykle ut Lofoten for å ta ferge til Bodø, hvorfra han skulle med fly til svalbard, og så tilbake til Bodø igjen for å sykle til Trondheim. Han snakket også noe om at jeg måtte sjekke lokalavisen i morgen, for det skulle være bilde av ham der. Jeg ble nesten litt nyskjerrig på hvem han er... sikkert en italiensk reisebokforfatter eller noe sånt. Vi får se hva som står i avisen i morgen :)

Tom-Inge skal lete opp Transport Tycoon å komme opp med i dag! *hOpPe* Det er så genialt spill! Og så ringte Esben meg fra Leknes og lurte på om han fikk sitte på sørover. Svært praktisk at jeg får selskap i bilen allikevel, særlig fordi turen ikke blir så dyr når man er to. Planen var først at Kristine skulle sitte på, men hun har fått seg fast jobb på Rema1000 og blir derfor i Harstad inntil videre. Siden hun da ikke blir med passet det meg helt ypperlig at Esben hadde lyst på plassen. For som mottoet mitt er: Det går helst bra, alt pleier å ordne seg.
Og nok en gang gjorde det nettopp det! *være fornøyd*