Currently @ menneske.org  ::  Compendium  ::  Business blog  ::  Personal blog  ::  Gallery  ::  by Svein-Magnus Sørensen

Logo
    I don't have a solution but I admire the problem.
Design & content
Telcontar 20©03[Previous entry: "Quotes"] [Archives] [Blog] [Next entry: "Maaat!"]

09 / 10 / 2002      "Utdanningsmesse"
Posted @ 20:13 CET

åååH! Nå vil jeg *ihvertfall* dra til Australia. Det var utdanningsmesse på Britannia hotell hvor alle de store universitetene i Australia og på New Zealand presenterte seg og delte ut masse brosjyrer og slikt. Derfor tok jeg med meg Anne dit og vi hørte på foredrag fra endel av universitetene og sånt forskjellig. Spesielt BOND University virka litt kult, men vi får se hva det ender opp med. Jeg er ihvertfall fast bestemt på å dra til Australia neste år!

Og rett etter messa var ferdig fikk man beskjed om at det var møte i HS-TTS, og egentlig skulle jeg vært på møte i HS-Tihlde i lunsjen, men jeg kom meg aldri så langt som til skolen i dag. Stressende å være engasjert gitt. Og akkurat NÅ, mens jeg sitter og skriver dette ringte telefonen. Jeg har faktisk fått meg jobb som IT-Funk hos ISFIT, den internasjonale studentfestivalen. På fredag er det innmeldingsfest for nye medlemmer i linjeforeninga, noe som er viktig siden jeg er med i Sosialen@Tihlde, på lørdag er det fest i Strossa i regi av ISU, en støtte organisasjon for internasjonale studenter i Norge, jeg er invitert fordi jeg har meldt meg som ISU-Buddy, altså en slags støttekontakt sak for en utlending i Norge. Ganske gøy egentlig, spesielt da jeg ble tildelt ei tysk jente :) På festen er det i hvertfall gratis øl, så det kan jo ta av etterhvert! SÅ er det alle-styrers-fest neste fredag, som man skal på siden man er kasserer i Laiv-og-Spill-gruppa ved TTS, og med dem må man vel også ha et styremøte snart... Og jeg som hadde trodd jeg skulle få tid å ta meg en ordentlig jobb (sånn som man får penger for) dette semesteret... jaja, det kommer i det minste plenty med vedlegg til CV'en min ut av alt sammen ;)