Currently @ menneske.org  ::  Compendium  ::  Business blog  ::  Personal blog  ::  Gallery  ::  by Svein-Magnus Sørensen

Logo
    If I want your opinion, I'll ask you to fill out the necessary forms.
Design & content
Telcontar 20©03[Previous entry: "Utdanningsmesse"] [Archives] [Blog] [Next entry: "Kjellervakt"]

09 / 11 / 2002      "Maaat!"
Posted @ 08:05 CET

*GJESP*
Nå er jeg virkelig trøtt... det endte med at jeg ble sittende oppe til ganske sent å lese på brosjyrer fra Australia, før jeg fant ut at jeg måtte se om jeg hadde noen øvinger som skulle leveres snart. Etter å ha gjort øvingene surfet jeg litt rundt og vurderte å legge meg når jeg plutselig kom over Maria "Pellefant"s webside, og oppdaget at hun hadde en liste over matoppskrifter. Plutselig fikk jeg inspirasjon til å skrive en liten oversikt over de matrettene jeg pleier å lage selv når jeg ikke bare spiser halvfabrikater eller sesamburgere ;-)
Resultatet av min nattlige tasting kan beskues her, og dersom noen har en god oppskrift de vil dele med meg er det bare å sende en mail!
Godnatt....Replies: 1 sCriBbLE

Jeg var også på messen; er blitt helt obsessed med å dra til Perth! Fikk ikke sove i går bare fordi jeg lå og tenkte på det. Men det er to år til, så jeg kommer vel til å gå på veggen før den tid.

Posted by Ingunn @ 09/11/2002 - 08:59 CET from 129.241.151.101