Currently @ menneske.org  ::  Compendium  ::  Business blog  ::  Personal blog  ::  Gallery  ::  by Svein-Magnus Sørensen

Logo
    The sooner you fall behind, the more time you'll have to catch up!
Design & content
Telcontar 20©03[Previous entry: "Maaat!"] [Archives] [Blog] [Next entry: "Rollespill og film"]

09 / 13 / 2002      "Kjellervakt"
Posted @ 02:32 CET

Da var jeg akkurat kommet inn døra. Siden man er engasjert i diverse studentaktiviterer må man legge litt arbeid ned for dem også, i kveld har man da stått garderobe/dør-vakt på studentkjelleren ved høgskolen for å tjene penger til Laiv og Spillgruppa. Vi har hatt griseflaks med de dagene vi har fått ha vakt på og denne gangen dro vi inn nesten 2600kr. I forhold til at vi hadde budskjettert med 1000kr må det jo sies å være ganske bra :)

Formiddagen, eller ettermiddagen ettersom hvordan man ser det, ble tilbrakt på skolen sammen med Anne. Vi spiste faktisk i kantina for en gangs skyld da dem hadde Moussaka i dag. Ikke at den var spesielt god, men jeg irriterer meg litt over at jeg gikk glipp av pannekakene de hadde sist mandag. Pannekaker pleier å være gode nesten uansett.

De få timene jeg var våken på onsdag bare forsvant, uten at jeg riktig vet hva jeg brukte dem til. Alt jeg vet er at jeg var på butikken, og jeg så en film: Joe Somebody. En ufattelig begivenhetsløs dag altså. Men iblant er det jo fint med noen av dem også :)