Currently @ menneske.org  ::  Compendium  ::  Business blog  ::  Personal blog  ::  Gallery  ::  by Svein-Magnus Sørensen

Logo
    I almost had a psychic girlfriend but she left me before we met
Design & content
Telcontar 20©03[Previous entry: "Kjellervakt"] [Archives] [Blog] [Next entry: "Ei uke"]

09 / 16 / 2002      "Rollespill og film"
Posted @ 01:11 CET

Som vanlig var man nede på Kjelleren og spilte med LoS på søndag. Denne gangen var jeg faktisk i god form til tross for kraftig festing lørdagen. Det var meet-your-buddy-party på Strossa først, men etter en stund ble jeg lei og tusla til byen med en sesamburger. Der traff jeg Henrik og en kamerat på Replikken, og vi tok en taxi tilbake til Voll. Der fant man et nachspiel hvor man ble littegranne før man satte kursen mot R blokka og mekka toast, før man tok kveld i fem-halvseks tida.

I rollespillinga ble vi ferdig med første eventyret i DnD3 kampanjen jeg spiller i, og vi fikk levelup! Det er alltid gøy. Ettersom eventyret ble ferdig avslutta vi spillinga i halv-ni tida, så jeg fikk tid å dra på kino med Anne, Håkon og Anette. Vi så "The Bourne Identity", og den var ganske kul :) I tillegg fikk vi sett reklamene for "Signs" og "xXx"... så jeg tror jeg må mere på kino framover!