Currently @ menneske.org  ::  Compendium  ::  Business blog  ::  Personal blog  ::  Gallery  ::  by Svein-Magnus Sørensen

Logo
    As a computer, I find your faith in technology amusing.
Design & content
Telcontar 20©03[Previous entry: "Ninjai"] [Archives] [Blog] [Next entry: "Film og Vafler"]

09 / 25 / 2002      "Besøk & Galleri"
Posted @ 16:13 CET

Jeg satt i hele natt å fiksa på galleriet til Tihlde, jeg er jo tross alt webansvarlig for Sosialen så da var det på tide å få tingene opp å gå. Så nå kan bildeserier fra våre ultimate fester beskues på nett! Ettersom jeg satt oppe hele natta kom jeg meg ikke på skolen i dag heller. Ikke at det gjorde noe siden jeg ikke har noen forelesninger på onsdager, men jeg hadde tenkt å få godkjent fagopplegget for Australia i dag. Men jeg får gjøre det i morgen da, for da må jeg både på forelesnigner og på møte med Tihlde. Selv om jeg ikke var på skolen var jeg i byen en tur, måtte jo hente de nye linsene mine hos optikeren siden de gamle *REVNA* når jeg skulle ta dem på.... greit at det var halvårslinser som er tre år gamle, men allikevel!
Når jeg først var i byen stakk jeg innom Dreamlands også for å sjekke om de hadde fått inn flere av bøkene til LoS, noe de ikke hadde. MEN de hadde fått inn Lord of the Rings Role Playing Game!!! *kjøpte med en gang* Håper det er tøft :D Men så mye lesing i boka blir det nok ikke med det første, for i kveld kommer Tom-Inge på besøk og skal bo her ei uke. Han må jo få se hvordan studentlivet er ;)