Currently @ menneske.org  ::  Compendium  ::  Business blog  ::  Personal blog  ::  Gallery  ::  by Svein-Magnus Sørensen

Logo
    It's so cold in North Dakota that the lawyers got their hands in their own pockets.
Design & content
Telcontar 20©03[Previous entry: "Enda ei uke"] [Archives] [Blog] [Next entry: "*gjesp*"]

10 / 05 / 2002      "Øyunn"
Posted @ 21:08 CET

Innmeldingsfesten var skikkelig kul. De nye studentene fikk først bind for øya og så måtte dem spise chilifrukter uten å få vite hva det var. Deretter måtte de velge et nummer, og fikk noe å drikke ut fra nummeret som ble valgt. Mulighetene var: Cola, Olivenolje, vann med tabasco, vann med nyco, syltevæska fra chilien, og et glass med bare nycopulver *gliseondt* Deretter måtte dem gjennom en hinderløype, fortsatt med bind for øya, og bundet sammen to og to. Så etter å ha lest eden ble dem tatt opp som medlemmer av TIHLDE. Egentlig er vi ganske snille, ihvertfall i forhold til endel av linjeforeningene ved NTNU :)

Etter at kjellern stengte gikk styret og utvalgte andre bort på skolen og ble sittende der å drikke mere champagne og øl. Var masse gøy :) Kom meg ikke hjem før i ni-tida i morgest, og er fortsatt ganske sjaber. Når jeg stod opp visste jeg ikke helt hva jeg skulle ta meg til, så jeg ringte noen venner bare for å snakke skjit. Så fikk jeg et innfall om å søke etter Øyunn i telefonkatalogen. Øyunn er ei veninne jeg mista kontakten med for to år siden og jeg har ikke klart å finne noe nytt telefonnummer til henne, før nå. Var kjempekoselig å snakke med henne. Leeenge siden sist. Så nå er jeg egentlig i ganske godt humør til tross for littegranne hodepine! Dumdidam.. og så får jeg jo tid å gjøre øvingene som skulle vært levert i går siden jeg definitivt ikke skal på byen i dag... aldri så galt at det ikke er godt for noe :)

<3 Øyunn