Currently @ menneske.org  ::  Compendium  ::  Business blog  ::  Personal blog  ::  Gallery  ::  by Svein-Magnus Sørensen

Logo
    Press any key... no, no, no, NOT THAT ONE!
Design & content
Telcontar 20©03[Previous entry: "Eksamen"] [Archives] [Blog] [Next entry: "Litt mat, opptaksbrev og julehandel"]

12 / 04 / 2002      "Biiil!"
Posted @ 17:44 CET

Dumidumdidamdadada!
I dag ble bilen endelig ferdig og McSvor kjørte meg ned til Toyota så jeg fikk hentet det. Helt utrolig hvor mye clutchen betyr for følelsen av en bil! Det virka absolutt ikke som min egen bil jeg kjørte hjem derfra. Menmen den går ihvertfall framover nå, og det er jo i det minste en positiv ting. Og da slipper jeg heldigvis å ta buss til skolen i morgen! Det er så kjipt å skulle stresse med buss og slik når man skal på eksamen, man har da jaggu nok å tenke på om man ikke skal måtte huske på klokka også.

Datakom.eksamen i går var nesten latterlig enkel. 50% av eksamen var en rekke singular choice oppgaver. Altså man får 4 alternativer per oppgave og skal velge et av dem, derfor singular og ikke multiple choice :P Jeg begynte å lure på om jeg hadde misforstått noe meget elementært da jeg var ferdig med 50% av eksamen etter 25 minutter. Det var jo tross alt meningen vi skulle bruke 3 timer på den, og på de fleste andre eksamener (som webdesign f.eks.) sitter man jo ut neste hele tida bare fordi man trenger såpass tid til å skrive ned alle svarene for hånd. Men jeg klager ikke nei, og så har dem jo også byttet til bokstavkarakterer istedenfor tall, noe som gjør at jeg faktisk har en reell sjanse til å oppnå toppkarakter i 4 av 5 fag. 1.0 er jo normalt nesten uoppnåelig, mens A derimot er en fin ting :)