Currently @ menneske.org  ::  Compendium  ::  Business blog  ::  Personal blog  ::  Gallery  ::  by Svein-Magnus Sørensen

Logo
    The beatings will continue until morale improves.
Design & content
Telcontar 20©03[Previous entry: "Link-O-Rama"] [Archives] [Blog] [Next entry: "Postkassefyll! :D"]

02 / 20 / 2003      "Livet er Fint"
Posted @ 21:09 CET

Jeg har det ganske bra for tiden. I går hadde jeg det utrolig koselig med Synnøve, vi spiste middag på en kinaresturant og etterpå så vi Emperors New Groove hos meg. Kvelden kunne gjerne vart lengre, men da hun faktisk jobber om dagene måtte jeg kjøre henne hjem ganske tidlig. Dog med min døgnrytme passer det seg ikke å gå til sengs da, så etter flere masete telefoner fra Majken og Espen stakk jeg nedom byen for å treffe dem. Vi avsluttet det hele med Te&Kjeks hos Majken mens vi hørte på Ambeon. Alt i alt en bra dag, og på lørdag skal jeg lære Synnøve å stå snowboard på Vassfjellet. Det kan jo bli spennende ;)

Det eneste som ikke er helt bra for tiden er at jeg ligger langt etter med massevis av øvinger. Så nå må jeg bare henge litt i en stund. Heldigvis har jeg funnet ut at konte-eksamen i matte er en fin ting, for da får jeg litt bedre tid å lese på. Det er spesielt bra siden ISFiT begynner samme dag som jeg egentlig skal ha eksamen, så nå har jeg ihvertfall en ting mindre å tenke på. Forøvrig har jeg også bestilt meg togbilett til Geilo, for mamma er på kurs der uka etter ISFiT så når den idealistiske jobbingen er ferdig skal jeg rett opp på høyfjellet for å leke i snøen noen dager :) Dr.Holmes hotell er helt utrolig bra så jeg gleder meg masse!