Currently @ menneske.org  ::  Compendium  ::  Business blog  ::  Personal blog  ::  Gallery  ::  by Svein-Magnus Sørensen

Logo
    My software never has bugs. It just develops random features.
Design & content
Telcontar 20©03[Previous entry: "Fest!"] [Archives] [Blog] [Next entry: "Påskesol og grillpicnic"]

04 / 19 / 2003      "Fra Lanzarote til The Gathering"
Posted @ 12:56 CET

Så var jeg tilbake i Norge! Etter å ha festa hele natt til i går, og deretter gått nesten rett på flyet til Norge og videre til The Gathering 2003 sitter jeg nå på lånt laptop og koser meg i vikingeskipet. TG-følelsen er ikke helt den samme som tidligere år ettersom jeg ikke har vært her alle dagene, men stemninga i hallen er god som alltid! Dessuten har dem fått bakeri inni hallen nå som selger ovnsferske bakevarer, NAMM! *gomle skoleboller*

Lanzaroteturen var flott den! Vi bodde på Cinko Plazas i Puerto del Carmen som er det tettstedet med mest og best utliv på øya. Det ble endel dager ved bassenget og noen på stranda, samt et par dager med leiebil hvor vi kjørte til strender på andre deler av øya. Utelivet var upåklagelig og tilogmed DJ'ene holdt høy kvalitet! Av klubbene jeg frekventerte var Liquid, Paradise og Hippodrome. Men jeg var rundt på de fleste andre stedene langs strandpromenaden også, inkludert kasinoet og diskoteket Cesars som er åpent til 6 om morgenen.

Mandagen dro jeg på en utflukt med Star Tour som gikk inn i nasjonalparken Timanfaya som er et øde månelandskap av opprevet stein fyllt med raviner og kratere etter det 6 år lange vulkanutbruddet som raserte øya på første halvdel av syttenhundretallet. Det var et veldig spesielt område, og vi fikk også se demonstrasjoner som viser at det fortsatt er vulkansk aktivitet på øya. Blant annet er steinene bare et spadetak nede i jorda så varme at man nesten ikke klarer å holde dem i hendene. Et annet eksempel er kratergrillen ved resturanten El Diablo der maten grilles på en rist lagt over et 6 meter dypt hull som helt av seg selv holder 120 grader. På denne turen stoppet vi også ved El Golfo, en stille lagune med en lysende grønn farge som er atskilt fra et sydende opprørt blåhvit kyst av en strand av sort lavasand. Det er et utrolig kontrastfyllt syn som blir ekstra understreket av de røde lavaklippene i bakkant.

Men det mest spektakulære synet jeg så på øya var lavagrottene Jameos del Agua. Dette er grottene som lavastrømmene etter utbruddet på syttenhundretallet etterlot seg som senere er innredet som resturant og nattklubb med masse planter, lys og musikk som innbyr til en helt spesiell stemining. Bilder yter ikke grottene rettferdighet, de må rett og slett oppleves!