Currently @ menneske.org  ::  Compendium  ::  Business blog  ::  Personal blog  ::  Gallery  ::  by Svein-Magnus Sørensen

Logo
    There are 3 kinds of people: those who can count & those who can't.
Design & content
Telcontar 20©03[Previous entry: "Orchard Road & Swisshôtel"] [Archives] [Blog] [Next entry: "On top, down under."]

06 / 28 / 2003      "Varm spasertur"
Posted @ 09:50 CET

Singapore dag 4.
I dag ble jeg vekt av telefonen som jeg hadde under puta. Det var Synnøve som var på vei hjem fra byen i Norge og ikke hadde sjekket tidsforskjellen. Men det var like greit at jeg kom meg tidlig opp for da kom jeg meg tidlig bort til Master Pagoda Tailor for aa prøve på den nye dressen min, som passet perfekt! Den ble både stilig og skikkelig deilig :)

Etterpå tuslet jeg endel rundt i Chinatown, før jeg tok MRT'en til Bugis for å oppleve Arab Street. Akkurat det ble en het opplevelse for alle skyene fra de tidligere dagene har forsvunnet, og det var ihvertfall 35 grader i skyggen. Og ettersom araberne hadde nesten bare stoff- og klesbutikker beveget jeg meg ganske raskt i retning mot Little India for å finne meg et sted å spise. Jeg endte da opp på et av matmarkedene som er typiske for Singapore, og selv om jeg tviler på at det norske Næringsmiddeltilsynet ville syntes noe særlig om opplegget var maten der kjempegod!

Dette er siste dagen min her, og det er egentlig litt synd. Spesielt fordi miljøet og folkene her på The Inncrowd er utrolig koselig, og man blir tatt veldig godt vare på av Hai & Ping. Før jeg reiser skal jeg nå ta en tur for å spise middag i Geylang før jeg henter dressen min, tar en dusj, og setter kursen mot Brisbane. Forhåpentligvis kommer jeg snart tilbake hit!