Currently @ menneske.org  ::  Compendium  ::  Business blog  ::  Personal blog  ::  Gallery  ::  by Svein-Magnus Sørensen

Logo
    Join the Army, meet interesting people, kill them.
Design & content
Telcontar 20©03[Nettdagbok
[Main Archives
[Current Blog

Telcontars weblog archives: September 2002

Thursday, September 26, 2002

Nå har Tom-Inge vært her siden i går. Det ble en sen kveld av flere grunner; Jeg henta de nye linsene mine i går og glemte igjen brillene mine hos optikeren. Det oppdaga jeg først når jeg skulle ta av meg linsene i 2 tida... så da ble jeg likegodt sittende oppe et par timer til hvor vi holdt oss godt opptatte med å hente ned musikk og filmer... da hovedsakelig Invader Zim episoder *digge*
Etterhvert kom vi oss allikevel til sengs, men jeg sov såvidt en time før jeg stod opp og dro ned til Hurtigruta for å spise frokost med mamma. Hun er på et legekurs på hurtigruta Trollfjord og den var i Trondheim i dag, det er den nyeste og største av hurtigrutene men jeg kan ikke si jeg ble imponert over maten. Middels hotelfrokost, verken mer eller mindre. Ikke noe å rope hurra for ihvertfall...

Etter frokosten på hurtigruta dro jeg på skolen og hadde litt forelesning, kjøpte noen pensumbøker, fikk godkjent fagopplegget for australia, og var i møte med hovedstyret i Tihlde om innmeldingsfesten som skal være neste fredag. Vi har funnet på noe ordentlig hyggelig som de nye studentene må igjennom for å bli opptatt i foreninga *glise*

Resten av dagen ble tilbrakt hjemme på Voll. Lars tok en tur innom for å hilse på og det endte med at vi laget vafler og så film... som så ofte før :) Og i morgen skal man se Lilo&Stich på kino med Tom-Inge og Anne, og jeg skal ihvertfall prøve å få gjort de tre øvingene som burde vært levert nå o_0

Posted @ 23:15 CET


Wednesday, September 25, 2002

Jeg satt i hele natt å fiksa på galleriet til Tihlde, jeg er jo tross alt webansvarlig for Sosialen så da var det på tide å få tingene opp å gå. Så nå kan bildeserier fra våre ultimate fester beskues på nett! Ettersom jeg satt oppe hele natta kom jeg meg ikke på skolen i dag heller. Ikke at det gjorde noe siden jeg ikke har noen forelesninger på onsdager, men jeg hadde tenkt å få godkjent fagopplegget for Australia i dag. Men jeg får gjøre det i morgen da, for da må jeg både på forelesnigner og på møte med Tihlde. Selv om jeg ikke var på skolen var jeg i byen en tur, måtte jo hente de nye linsene mine hos optikeren siden de gamle *REVNA* når jeg skulle ta dem på.... greit at det var halvårslinser som er tre år gamle, men allikevel!
Når jeg først var i byen stakk jeg innom Dreamlands også for å sjekke om de hadde fått inn flere av bøkene til LoS, noe de ikke hadde. MEN de hadde fått inn Lord of the Rings Role Playing Game!!! *kjøpte med en gang* Håper det er tøft :D Men så mye lesing i boka blir det nok ikke med det første, for i kveld kommer Tom-Inge på besøk og skal bo her ei uke. Han må jo få se hvordan studentlivet er ;)

Posted @ 16:13 CET


Monday, September 23, 2002

Ninjai er bare... nydelig... takk Maria! <3

Posted @ 05:21 CETDet har blitt lite blogging nå siden jeg har vært opptatt med mye fest og annet den siste uka.
Onsdagen fikk jeg gjort unna masse øvinger som hadde frist denne uka, og torsdagen var jeg på min første 'arbeidsdag' i ISFiT. Fredagen hadde PR/Info-seksjonen bli-kjent fest hos en som heter Jo, og han hadde den feteste stua jeg har vært i på et hybelhus. Med egen bardisk og ganske stilig interiør passet det ufattelig bra som vorspiellokale! Det var faktisk så bra at vi ble der til rundt klokka 2 på natta, og da var det bare å tusle rett til nachspielet på Samfundet der UKE-hybelen blir disponert av ISFiT. Gjengstatus har sine fordeler, men det var vel mange mennsker der på hybelen siden det var første kvelden så temperaturen der inne var ikke helt behagelig.. det endte derfor med at jeg heller dro opp på Voll på nachspielet til Edina :)
Linjeforeninga Tihlde arrangerte paintball på lørdag, noe som var utrolig gøy som vorspiel! Selv om jeg synes laser-tag games er mer spennede og gir bedre innlevelse. Denne helga hadde også Lena, ei veninne som er i sjøforsvaret, sin første perm. Og da må det jo festes, så lørdagskvelden vandret vi rundt både på Kings Cross og Dali. En svært hyggelig kveld og heldigvis var jeg heller ikke dårlig i dag morges (søndag), så jeg var godt oppegående til spillekvelden med LoS. En kar hadde med seg det nye 'Risk 2210', som faktisk var skikkelig kult. MYE gøyere enn gamle Risk, hvor den eneste taktikken som funker er "OVERRUN!". Tid til DnD ble det også og man fikk seg enda en levelup... og møter med blådrager og andre skumle dyr ;) Rollespilling passer utrolig bra på søndager... så var det bare å finne tid til trening innemellom her et sted da...

Posted @ 00:44 CET


Monday, September 16, 2002

Som vanlig var man nede på Kjelleren og spilte med LoS på søndag. Denne gangen var jeg faktisk i god form til tross for kraftig festing lørdagen. Det var meet-your-buddy-party på Strossa først, men etter en stund ble jeg lei og tusla til byen med en sesamburger. Der traff jeg Henrik og en kamerat på Replikken, og vi tok en taxi tilbake til Voll. Der fant man et nachspiel hvor man ble littegranne før man satte kursen mot R blokka og mekka toast, før man tok kveld i fem-halvseks tida.

I rollespillinga ble vi ferdig med første eventyret i DnD3 kampanjen jeg spiller i, og vi fikk levelup! Det er alltid gøy. Ettersom eventyret ble ferdig avslutta vi spillinga i halv-ni tida, så jeg fikk tid å dra på kino med Anne, Håkon og Anette. Vi så "The Bourne Identity", og den var ganske kul :) I tillegg fikk vi sett reklamene for "Signs" og "xXx"... så jeg tror jeg må mere på kino framover!

Posted @ 01:11 CET


Friday, September 13, 2002

Da var jeg akkurat kommet inn døra. Siden man er engasjert i diverse studentaktiviterer må man legge litt arbeid ned for dem også, i kveld har man da stått garderobe/dør-vakt på studentkjelleren ved høgskolen for å tjene penger til Laiv og Spillgruppa. Vi har hatt griseflaks med de dagene vi har fått ha vakt på og denne gangen dro vi inn nesten 2600kr. I forhold til at vi hadde budskjettert med 1000kr må det jo sies å være ganske bra :)

Formiddagen, eller ettermiddagen ettersom hvordan man ser det, ble tilbrakt på skolen sammen med Anne. Vi spiste faktisk i kantina for en gangs skyld da dem hadde Moussaka i dag. Ikke at den var spesielt god, men jeg irriterer meg litt over at jeg gikk glipp av pannekakene de hadde sist mandag. Pannekaker pleier å være gode nesten uansett.

De få timene jeg var våken på onsdag bare forsvant, uten at jeg riktig vet hva jeg brukte dem til. Alt jeg vet er at jeg var på butikken, og jeg så en film: Joe Somebody. En ufattelig begivenhetsløs dag altså. Men iblant er det jo fint med noen av dem også :)

Posted @ 02:32 CET


Wednesday, September 11, 2002

*GJESP*
Nå er jeg virkelig trøtt... det endte med at jeg ble sittende oppe til ganske sent å lese på brosjyrer fra Australia, før jeg fant ut at jeg måtte se om jeg hadde noen øvinger som skulle leveres snart. Etter å ha gjort øvingene surfet jeg litt rundt og vurderte å legge meg når jeg plutselig kom over Maria "Pellefant"s webside, og oppdaget at hun hadde en liste over matoppskrifter. Plutselig fikk jeg inspirasjon til å skrive en liten oversikt over de matrettene jeg pleier å lage selv når jeg ikke bare spiser halvfabrikater eller sesamburgere ;-)
Resultatet av min nattlige tasting kan beskues her, og dersom noen har en god oppskrift de vil dele med meg er det bare å sende en mail!
Godnatt....

Posted @ 08:05 CET


Tuesday, September 10, 2002

åååH! Nå vil jeg *ihvertfall* dra til Australia. Det var utdanningsmesse på Britannia hotell hvor alle de store universitetene i Australia og på New Zealand presenterte seg og delte ut masse brosjyrer og slikt. Derfor tok jeg med meg Anne dit og vi hørte på foredrag fra endel av universitetene og sånt forskjellig. Spesielt BOND University virka litt kult, men vi får se hva det ender opp med. Jeg er ihvertfall fast bestemt på å dra til Australia neste år!

Og rett etter messa var ferdig fikk man beskjed om at det var møte i HS-TTS, og egentlig skulle jeg vært på møte i HS-Tihlde i lunsjen, men jeg kom meg aldri så langt som til skolen i dag. Stressende å være engasjert gitt. Og akkurat NÅ, mens jeg sitter og skriver dette ringte telefonen. Jeg har faktisk fått meg jobb som IT-Funk hos ISFIT, den internasjonale studentfestivalen. På fredag er det innmeldingsfest for nye medlemmer i linjeforeninga, noe som er viktig siden jeg er med i Sosialen@Tihlde, på lørdag er det fest i Strossa i regi av ISU, en støtte organisasjon for internasjonale studenter i Norge, jeg er invitert fordi jeg har meldt meg som ISU-Buddy, altså en slags støttekontakt sak for en utlending i Norge. Ganske gøy egentlig, spesielt da jeg ble tildelt ei tysk jente :) På festen er det i hvertfall gratis øl, så det kan jo ta av etterhvert! SÅ er det alle-styrers-fest neste fredag, som man skal på siden man er kasserer i Laiv-og-Spill-gruppa ved TTS, og med dem må man vel også ha et styremøte snart... Og jeg som hadde trodd jeg skulle få tid å ta meg en ordentlig jobb (sånn som man får penger for) dette semesteret... jaja, det kommer i det minste plenty med vedlegg til CV'en min ut av alt sammen ;)

Posted @ 20:13 CET


Sunday, September 8, 2002

Notice the quote under the logo? Nifty eh? ;)
And there is a new one everytime you reload!

    "Time stays long enough for anyone who will use it."
      - Leonardo Da Vinci

Posted @ 13:04 CETLene er faktisk i Trondheim nå. Hun har noe kurs med Juvente og sånn. Så jeg redda henne litt.. tok henne med til en fredfyllt hybel så hun slapp unna alt maset en liten stund. Det ble visst satt veldig pris på. Kanskje skal vi tusle litt i byen i morgen om hun har noe tid til overs før flyet går. Vi får se...

Tar det med ro i kveld altså... det var klinfest i går og den føyer seg inn i ei lang rekke fester den siste tida. Begynner nesten å bli litt lei. Og så må man vel nesten starte med øvingene også, de første innleveringsfristene er ikke så langt unna nå. Men ikke i morgen. For da skal jeg slappe av litt mere, og kanskje se en film med Anne. <3

Bestilt meg en liten bunke DVD'er også. 'Crimson Tide' kom i går, og resten er vel ikke så langt unna. Og så har jeg ei lang liste med DivX'er som skal sees. I formiddag gjorde jeg unna 'Pressure' som faktisk var en ganske kul film, dog ikke i toppklasse, og nå har jeg akkurat sett 'Windtalkers'. Den var ganske bra, men jeg var egentlig misfornøyd med preget John Woo har satt på den, og kan heller ikke si jeg var spesielt fornøyd med skuespillerne. De passet ikke i rollene de var plassert i... jeg tror Terrence Malick ("The Thin Red Line") ville laget en *mye* bedre film. Men gjort er gjort...

Posted @ 01:31 CET


Friday, September 6, 2002

Akkurat nå smiler jeg litt. Sov over alle forelesningene i morges og gjorde meg såvidt ferdig med forberedelsene til rollespillet jeg skulle kjøre i dag. Var ganske gøy, men ble litt for lei, og så hadde jeg ikke spist noe så var litt kvalm når vi avslutta. Men jeg fikk mekka meg et par toasts, og så kom Anastacia bort og vi så på About a Boy, altså den som heter Gutter er Gutter på norsk. Veldig koselig film. Litt trist men jeg ble i godt humør på slutten. Den endte lissom så fint. *nynnelitt* Og så skal jeg kanskje på nattforelesninga i morgen tidlig. Eller kanskje ikke. Vi får se :)

Posted @ 00:20 CET


Thursday, September 5, 2002

Vet ikke helt om jeg skal deppe eller være glad. Var ute med ei veninne i går og det er ganske åpenbart at vi liker hverandre veldig godt... men så hadde hun type fra før av da. *sukk*
Ting skal alltid være så vanskelige... :/

Posted @ 15:30 CET


Tuesday, September 3, 2002

ooooh... *nyte grafikk*
Jeg fikk mitt splitter nye Gainward GeForce4 MX460 med rød pvc i dag! Ikke top-of-the-line men duger i massevis siden jeg ikke spiller så veldig mye. Og det ble heller så veldig dyrt siden jeg får solgt mitt gamle Geforce 256 DDR Deluxe for 400kr. Jeg er ihvertfall fornøyd og blir neppe å savne tv-inn mulighetene på de gamle kortet siden jeg har et PCTVpro kort også :)
Og endelig er maskina mi nesten støyfri, men for hver gang jeg fjerner den største støykilden dukker det opp en annen som bråker nesten like mye :/
Denne gangen er det min gamle IBM Deskstar 30gb harddisk som står for støyen... jaja, jeg har nå ihvertfall fjernet det grøvste med silent-vifte på cpu og hovedkort, nytt skjermkort og ny silent strømforsyning. Men kanskje jeg kan klare meg uten de 30 bråkete gigabyte'ene.... hmmm *vurdere*

Så var det om jeg skal bruke kvelden på å forberede middle-earth roleplaying kampanjen jeg skal kjøre på torsdag, eller spille litt ArmyOps med det nye kortet mitt da.... det er alltid et nytt valg som må tas og en mulighet som må velges bort... *sukk*

Posted @ 19:24 CET


Monday, September 2, 2002

Det ble litt mer fest på lørdagen ja! Først var det vorspiel i første etasje i R blokka der jeg bodde i fjor. Esben og non kamerater kom også oppover og det var masse liv :-) Man tok sistebussen til byen og tuslet til Blue Garden hvor CW holdt til denne gangen. GENIALT lokale. Masse små platåer med et par trappetrinn imellom. Det ble skikkelig bra stemning der og massemassemasse dansing! :D Et utvalg av bildene befinner seg som vanlig i galleriet. Ikke så mange bra bilder denne gangen, resten av bildene ligger som vanlig hos PartyNet. Enjoy ;)

Egentlig drakk jeg vel kanskje litt mye.. eller så var det bare at jeg la meg på stigende rus. Ihvertfall hadde jeg en grusom hangover på søndagen... noe som ikke var helt heldig da jeg skulle på Kjelleren og spille med LoS. Jeg kom meg ihvertfall opp og hadde det ganske morro. Denne gangen gikk det kun i brettspill faktisk, fikk prøvd både Junta og Settlers of Catan, i tillegg til Carcasssone og Axis&Allies. Hodepina forsvant heldigvis før jeg gikk å la meg, og i morges var jeg heeelt fin :D

Posted @ 17:45 CET


[Main Archive] [Current Blog]