Currently @ menneske.org  ::  Compendium  ::  Business blog  ::  Personal blog  ::  Gallery  ::  by Svein-Magnus Sørensen

Logo
    All those who believe in psychokinesis raise my hand.
Design & content
Telcontar 20©03Telcontars weblog


Monday, June 30, 2003

Ettersom jeg nå har flyttet til Australia blir jeg fra nå av å blogge på engelsk. Denne siden blir fortsatt liggende på telcontar.menneske.org mens den nye multibloggen overtar www.menneske.org.
For faste lesere fra nettdagbok blir det ikke lengre noen oppdatering dit siden de ikke godtar englelske blogger av nordmenn, men de som ønsker kan sende meg en mail så kan dere bli lagt til på auto-notification ved nye postinger.
Jeg håper de nye sidene vil falle i smak! :)

Posted @ 20:31 CETOg da var jeg framme i Brisbane!
Jeg ankom tidlig i går morges som planlagt, selv om det oppsto litt problemer ved innsjekk i Singapore når de ikke klarte å finne visumet mitt i databasen... men alt ordna seg til slutt :)
Og etter endeløse køer gjennom bagasjeutlevering og toll-kontroll var det jaggu godt å sette seg nedpå hos Tommy i Hunter Street. Men man kan jo ikke kaste bort hele dagen, så litt utpå dagen tok vi en liten sightseeing rundt i byen, ved universitetet og langs Southbank. Jeg tror virkelig jeg kommer til å trives her :)

Posted @ 02:26 CETSaturday, June 28, 2003

Singapore dag 4.
I dag ble jeg vekt av telefonen som jeg hadde under puta. Det var Synnøve som var på vei hjem fra byen i Norge og ikke hadde sjekket tidsforskjellen. Men det var like greit at jeg kom meg tidlig opp for da kom jeg meg tidlig bort til Master Pagoda Tailor for aa prøve på den nye dressen min, som passet perfekt! Den ble både stilig og skikkelig deilig :)

Les mer...

Posted @ 09:50CETFriday, June 27, 2003

Singapore dag 3.
Jeg var som vanlig tidlig oppe, mest fordi det er bikkjekaldt på soverommet her når airconditionen er på og vi bare har fått tynne tepper til å ha over oss om natten. Men det er jo greit siden jeg får mye ut av dagen da! Denne morgenen tok jeg undergrunnsbanen i singapore, den såkalte MRT'en (Mass Rapid Transport), til Orchard Road som er ei utpreget handlegate. Utrolig stilig lagt opp med masse små parker mellom kjøpesentrene som lå på rekke og rad langs hele gata.

Les mer...

Posted @ 18:26CETThursday, June 26, 2003

Singapore Dag 2.
Det beste med å være i tropiske strøk er tilgangen på så mye deilig råvarer. Blant annet får man ferskpresset ananasjuice, tørket mango og andre godsaker på blant annet 7-Eleven. Og i tillegg er byen overfyllt av små spisesteder og bakerier med en mengde eksotiske retter. Her er også rent og pent overalt og alle skilt er på engelsk, og det er jo greit når man finne fram på egenhånd og ikke er helt stø i verken Mandarin eller Malay. Forøvrig snakker også de fleste her tålelig bra engelsk, så det er ikke noe problem å gjøre seg forstått, selv om "a bottle of water" ble servert som "hot water" i et glass...

Les mer...

Posted @ 18:08CETWednesday, June 25, 2003

Og så var andre og tredje distanse unnagjort. Etter en noe lang men ellers grei flytur med British Airways fra London er jeg endelig framme i Singapore. De sier det er en ganske kjølig dag ettersom det er helt overskyet, men jeg synes jaggu det er varmt i massevis *puh*
Både immigrasjon og toll gikk uten problemer og etter en kjapp taxi kom jeg fram til The Inncrowd. Stedet er et utrolig koselig backpackerhotell med masse hyggelige folk som det var kjempelett å komme i kontakt med. Litt før syv dro nesten alle vi som bor her ut sammen med eieren på et lokalt sted og spiste Satay, som er stekt kjøtt av forskjellige typer på spidd som serveres med en sausdip. Etterpå tok Hai oss med på sightseeing rundt i det området vi spiste i, og så blant annet en Merlion. Det er da et vesen som er halvt løve og halvt fisk plassert i form av en stor statue ute i havet.
Singapore er en flott by, men aircondition er en nødvendighet!

Posted @ 18:14 CETTuesday, June 24, 2003

Startskuddet er gått og jeg er endelig på vei!
I går ankom jeg Oslo og tilbrakte en koselig St.Hansaften sammen med Aleksander og Marte, hvorpå jeg og Marte tenkte oss til byen. Så langt kom vi dog aldri grunnet dårlig veibeskrivelse, alkoholpåvirket retningssans og folk som pekte oss i feil retning nådde vi ikke T-banestasjonen i tide og endte opp med å tusle rundt på måfå gjennom skog og boligområder i rundt 2 timer før vi praia en taxi tilbake til leiligheta vi kom fra. Det skal sies at det var tilnærmet skybrudd hele tida så vi var kalde og gjennomvåte når vi endelig kom oss innomhus. Da var det godt med en varm dusj før man fant senga.

Så det ble ingen bytur i Oslo, men alt i alt var det en koselig kveld uansett! Og om noen timer går turen videre til London og Singapore. Jeg håper det ikke regner der...

Posted @ 12:41 CETThursday, June 19, 2003

Fikk nesten sjokk når jeg fiksa opp nettbanken min på nymaskina. Disponibel saldo var plutselig 120.000kr, og jeg kunne ikke begripe hvor de pengene var kommet fra. Hadde noen tastet feil kontonummer kanskje? Jeg ble straks ganske skeptisk... det var noe som ikke stemte her.
Men alt stemte, og etter en kikk på kontoutskriften ble det hele klart som dagen. Lånekassen har vært snill og betalt ut studielånet allerede nå! Wheeee! Jeg er riiik! *hOpPe*

Posted @ 23:45 CETJeg hadde virkelig begynt å miste håpet. iPod'en stod i går lista som "Ubekreftet", og ifølge Schenker var laptopen min fortsatt i København. Men så i morges våknet jeg av at telefonen ringte, det var en hyggelig dame fra Linjegods som sa de hadde en pakke til meg. Da jubla jeg! For da var ihvertfall laptopen kommet. Og når jeg kom ned dit jubla jeg enda mer, for den ene pakken var blitt til tre! Alt var kommet allikevel! Så nå sitter jeg skribler dette på min splitter nye laptop mens jeg hører musikk fra den enda nyere iPod'en min. Livet er herlig :)

Posted @ 23:10 CET